Hírek

Elérhetőségek

Dr. Sipos Lajos tájékoztatója 2021.03.08.

 

Tisztelt Betegeim!

 

Elkezdődött körzetemben a Corona vírus elleni védőoltások beadása.

Akik regisztráltak a vakcinára, folyamatosan kerülnek értesítésre és az oltás beadására.

A sorrendet nem a praxis dolgozói határozzák meg, hanem az Operatív Törzs iránymutatása alapján összeállított listákban – az oltóanyagokkal együtt, folyamatosan - kapjuk meg.

Ezért kérjük az oltásra regisztrált betegeinket, hogy legyenek türelemmel és ne érdeklődjenek az oltási időpontról, mert ebben nem tudunk felvilágosítást adni.

Az értesítés telefonon történik. Az oltandó pácienseknek tájékoztatást adunk arról, hogy mely vakcina beadására van lehetőség és ha kéri, mely időpontra  került előjegyzésre.

Az újabb szigorítások miatt kérem, hogy recept igényeiket telefonon vagy e-mailben jelezzék, a recepteket 48 órán belül elkészítjük és utána lehet a gyógyszereket kiváltani a gyógyszertárakban.

A rendelésen csak a telefonon egyeztetett időpontban megjelent betegeket tudjuk fogadni, és ellátni. Természetesen a sürgős eseteket azonnal ellátjuk.

Az oltások beadása miatt kérjük, hogy időpont egyeztetés nélkül ne keressék fel a rendelőt.

Heti egy alkalommal, általában a keddi napokon, csak oltást végzünk, ezért kérjük, hogy ezen időpontban ne hátráltassák munkánkat telefonos megkeresésükkel.

Segítségüket és megértésüket köszönöm.

 

 

dr. Sipos Lajos