Hírek

Elérhetőségek

Beszéljük meg! Sződligeti Párbeszéd.

Tisztelt Sződligetiek!

Az elmúlt nyolc évben rendszeresen fordultam Önökhöz azzal a kéréssel, hogy tervezzük közösen településünk jövőjét. Ezúttal ismét arra kérem Önöket, hogy folytassuk a párbeszédet, vegyenek részt a jövőnk közös alakításában.

A megépült gáttal, az óvodabővítéssel, az orvosi rendelők felújításával, az iskola energetikai felújításával és azzal, hogy az összes utcánk aszfaltos lett, lezárult egy fejlesztési korszak Sződligeten. A következő években újabb nagyszabású fejlesztések valósulnak meg, amelyeket szintén az Önök javaslatai alapján tűztünk célként magunk elé. Például a szakorvosi rendelők kialakítása, az esővíz elvezetési rendszer bővítése, a bölcsődeépítés és a közösség ház bővítése.

Ugyanakkor sok olyan fontos kérdés és feladat van előttünk, amely a mindennapi életünket érinti: mint például az utcák, terek, járdák felújítása, a köztisztaság javítása, a közbiztonság erősítése. Úgy gondolom, ezek is olyan dolgok, amelyeket meg kell beszélnünk egymással. Most ezekben a témákban szeretném kikérni a véleményüket.

Talán egyetértenek velem, hogy az elmúlt évtizedekben minden sikerünk, eredményünk fontos feltétele volt az a közös meggyőződésünk, hogy Sződliget jövője fölötte áll a pártpolitikának. Ma is azt vallom, hogy a jövő sikereinek kulcsa ugyanez. Idén ősszel önkormányzati választások lesznek, ezért úgy gondolom, hogy még a pártok politikai kampánya előtt érdemes beszélnünk a közös céljainkról, feladatainkról.

Ha közösen tervezzük a jövőnket, azzal a településünk iránti hűségünket is kifejezzük. Folytassuk ezt a hagyományt, legyünk hűek Sződligethez!

 

Arra kérem Önöket, szánják rá az időt, és vegyenek részt az Sződligeti Párbeszédben: mondják el javaslataikat, véleményüket.

A kérdőíveket online vagy írásban kitöltve várom 2019. június 24-ig.

 

Sződliget számít Önökre!

Sződliget, 2019. április 28.

 

Tisztelettel:

Juhász Béla polgármester

 

Csatolmány(ok):