Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Gyermekétkeztetés

Tisztelt Szülők! - Tájékoztató

Tájékoztatom Önöket, hogy az elmúlt években több mint 2 millió forint kintlévőség halmozódott fel a be nem fizetett étkezési térítési díjakból, amelyet önkormányzatunknak kellett pótolni, a település fejlesztésétől vonva el ezt az összeget.
Fentiekre tekintettel, Sződliget Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy döntött, hogy 2020. február 1. napját követően megváltozik az étkezési térítési díjak összege, illetve a befizetés rendje.

Tovább »
Szegedi Kéményseprőipari Kft.

Szegedi Kéményseprőipari Kft. tájékoztatója

Tisztelt Önkormányzat!
Az elmúlt évben jelentős változások történtek a kéményseprő-ipari szolgáltatásban.
Mellékelt levelünkkel szeretnénk segíteni az Önkormányzatok munkáját, az érintett településeken működő gazdasági társaságok kéményellenőrzéseivel kapcsolatban.
Bármilyen kérdésben a segítségükre lehetünk, kérjük szíveskedjenek az alábbi elérhetőségen felvenni munkatársainkkal a kapcsolatot.

Tovább »
Samsung SDI Göd

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Sződliget Nagyközség Önkormányzata – egyetértve a felé nyilvánított lakossági jelzésekkel – ezúton is kinyilvánítja a gödi Samsung-terjeszkedéssel összefüggő aggályokkal kapcsolatos egyetértését. Egyúttal jelezzük: támogatjuk a gödi városvezetés problémákat tisztázandó erőfeszítéseit és szolidárisak vagyunk a gödi polgárokkal.

Tovább »
Fenyőfák

Kedves Sződligetiek!

Az ünnepek alatt a karácsonyfa volt az otthonunk dísze, azonban az ünnepi időszak végéhez közeledve gondolnunk kell arra is, hogy mi lesz a fákkal ezután. A műfenyők mennek vissza a dobozba, a vágott fenyőket a Zöld Híd elszállítja. A földlabdával konténerben tartott fenyőket érdemes elültetni. A képviselő testület vállalja, hogy megszervezi, hogy ezek a fák jó helyre kerüljenek Sződligeten.

Tovább »
Zajtérkép

Zajtérkép és intézkedési terv

A környezeti zaj kezeléséről és értékeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Korm.

Tovább »
The project «Local Solidarity - Global Solidarity Network»

The project «Local Solidarity - Global Solidarity Network»

The project «Local Solidarity - Global Solidarity Network» was funded with the support of the European Union under the Programme "Europe for Citizens"
Five events have been carried out within the project:

Tovább »
Tájékoztatás a télre való felkészülésről

Tájékoztatás a télre való felkészülésről

A váci járás ügyeiben eljáró Helyi Védelmi Bizottság legutóbbi tanácskozásán részletes tájékoztató hangzott el az illetékességi területen a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által fenntartott közutak téli kezelésére vonatkozó előkészületekről.
Tóth Attila mérnökségvezető az aktualitásokról általánosságban elmondta: a 450 km-es úthálózat döntő részét elérik, ehhez 9 saját és 4 bérelt jármű áll majd rendelkezésükre. Mint elhangzott: az utakra lehullott hómennyiségnek el kell érnie a 3-5 centimétert, mivel ilyen magasságban tudják hóekével letolni a havat. Mínusz 7 foknál nem hidegebb időben tudják a klasszikus sószórással megtisztítani a felületet, ennél zordabb hőmérsékletnél kalcium-klorid oldattal vegyítik a kiszórandó anyagot.

Tovább »
Hirdetmény

HIRDETMÉNY munkanap áthelyezéséről.

Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a munkanap áthelyezés miatt a Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal az alábbi munkarend szerint tart ügyfélfogadást:
2019. december 06. (péntek) 8:00 - 16:30 óráig
2019. december 07. (szombat) ZÁRVA
2019. december 13. (péntek) 8:00 -16:30 óráig
2019. december 14. (szombat) ZÁRVA
2019. december 24. (kedd) PIHENŐNAP
2019, december 27. (péntek) PIHENŐNAP
Sződliget, 2019. november 26.
dr. Törőcsik Edit jegyző

Tovább »
Hirdetmény

HIRDETMÉNY az ügyfélfogadási rend változása továbbképzés miatt

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatalban továbbképzés miatt az ügyfélfogadás az alábbiak szerint alakul:
2019. december 2. (hétfő) NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS,
2019. december 3. (kedd) Ügyfélfogadás: 8:00 - 16:30 óráig
Sződliget, 2019, november 26.

Tovább »
Váci Járási Hivatal

Váci Járási Hivatal Kormányablakainak év végi ügyfélfogadási rendje

Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Váci Járási Hivatal
Kormányablak 1-2-3. Osztályain
Vác, dr. Csányi krt. 16.
Vác, dr. Csányi krt 45.
Vác, Széchenyi u. 42. Vasútállomás
Az alábbi időpontokban intézhetik ügyeiket.

Tovább »