Hírek

Elérhetőségek

Civilszervezetek

KIK A CIVILEK?

KIK A CIVILEK?

A civil társadalom személyek önszerveződő, önkéntes, közjó érdekében végzett tevékenységeinek összessége. A polgári kezdeményezések a társadalmi-kulturális élet fontos elemei, szerepvállalásuk révén nagyban hozzájárulnak a társadalmi problémák azonosításához, eredményes rendezéséhez és közösségi szükségletek kielégítéséhez.

Tovább »
Civil szervezetek

A civil szervezetek 2018. évi támogatása

A testületi ülésen ezt követően elbírálták a civil szervezetek támogatási pályázatára beérkező igényeket. A pályázati alap felhasználásával, valamivel több, mint egymillió forintot osztottak szét, amely a korábbi évekhez képest háromszoros összeget jelentett.
A szabályozás szerint egy szervezet maximum 150 ezer forintot kaphatott. Prioritást élveztek azok a célok, melyek gyermekekkel és fiatalokkal való foglalkozást jelöltek meg. Összesen mintegy két és félmillió forintra érkezett igény.

Tovább »
Civilek Sződligetért Egyesület

Civilek Sződligetért Egyesület

Alakulásunk hivatalosan 2006. május 02-ra datálódik, amikor is a Pest-megyei Bíróság egyesületünket TE 4648 szám alatt nyilvántartásba vette Alapító Okiratát elfogadta.
Előtte spontán szerveződésként 2004. év óta már részt vettünk Sződliget közéletében elsősorban környezetvédelmi megmozdulások szervezésével.
Jelenleg 46 fő hivatalos bejegyzett tagunk van és büszkén mondhatjuk, hogy megközelítően kb. ugyanennyi szimpatizáns is figyelemmel kíséri munkánkat és vesz részt akcióinkban.

Tovább »

Sződligeti Sporthorgász Egyesület

Horgászegyesület neve: Sződligeti Sporthorgász Egyesület
Alakulási éve: 1949
Levelezési címe: 2133 Sződliget Árpád u. 60.
Székhelye: 2133 Sződliget Árpád u. 60.
Egyesület elnöke: Kalácska Béla
Telefonszám: +36208247632
E-mail cím: kalacska.bela@upcmail.hu

Tovább »