Hírek

Elérhetőségek

Éttermek, vendéglátóhelyek

Korzó Bisztró

Korzó Bisztró

Sződliget, Ország út 6.
Tel: 20/432-2080
Nyitva: 12:00 – 0:00-ig

Tovább »
Rábai Cukrászat

Rábai Cukrászat

A Rábai Cukrászat 1900 óta szolgálja ki vendégeit és viszonteladóit, akiknek a minőség mellett a barátságos kiszolgálás is fontos. Torták, sütemények, fagylaltok széles választékát kínáljuk kedves vendégeinknek .Évről évre bővülő kínálatunkban mára közel 50 féle sütemény található klasszikus és különleges sütemények, sós és édes aprósütemények, valamint különféle krémesek, rétesek és torták is.
Telefonszám: +36-70/609-5084
Cím: Sződliget, 2. számú főút

Tovább »
Gyros Kings

Gyros Kings

Sződliget legfinomabb gyrosa! Házias ízekkel, kiváló árakkal, kedves személyzettel várunk mindenkit szeretettel.
Aktuális ajánlatainkért böngéssze weboldalunkat vagy térjen be hozzánk. Legfontosabb célunk, a magas színvonalú vendéglátás,
a tartalmas étel elkészítésétől a hozzáértő kiszolgálás , és mind rendkívül kedvező áron.
Címünk: Sződliget Ország út és a Mátyás Király sarok

Tovább »
Hydra-Terasz

Hydra-Terasz étterem

Budapesttől 35 km-re, közvetlenül a kerékpár út mellett, festői környezetben, a Sződligeti Duna-parton található éttermünk, ahol házias ízekkel, családias hangulatban várjuk kedves vendégeinket. Teljes körű segítséget nyújtunk a legkülönbözőbb családi, baráti, céges, zártkörű zenés rendezvények megvalósításában.

Tovább »
Üvegház Étterem

Üvegház Étterem

Az Üvegház Étteremben minden átlátható, így biztosra mehet, hogy álmai valóra válnak! Voltál már úgy, hogy elmentél étterembe egy hangulatos vacsorát elfogyasztani és még éhesebben távoztál, mint ahogy érkeztél és ráadásul egy kisebb vagyont fizettél érte és mikor hazaértél a család kiette a hűtőt? Miért kockáztatnál tovább? Tudtad, hogy nálunk mindenki és mindig jóllakottan távozik! Erre garanciát is vállalunk!
Asztal foglalás: 27/353-635

Tovább »