Hírek

Elérhetőségek

Nyári tábor a Gondozási Központ szervezésében.

A Sződliget Nagyközség Önkormányzata idén is lehetővé teszi a Gondozási Központ Család és Gyermekjóléti Szolgálatának, hogy 6 héten át a Sződligeti és a környékbeli gyermekeknek nyári tábor keretein belül programokat szervezzen.

Az idei nyáron hat hétre szerveztünk gazdag élményekkel teli programokat, hogy ki ki megtalálja a maga kedvére valót. Az elmúlt évek tapasztalataira hagyatkozva mellékeljük  a  jelentkezési  lapot, ahol kérjük megjelölni, mely hétre  szeretne  a  gyermek jönni, illetve a többi kérdésre  válaszolva  azokat figyelembe  véve  biztosítunk  számára  megfelelő ellátást. A színes programokra történő jelentkezési sorrend dönti el a választott héten való részvételt, mely a kollégákkal és a helységek befogadóképességeivel  összesen  20  fő  gyermek részére, reggel 9 óra és délután 15 óra közötti időszakban tudjuk biztosítani felügyeletüket.

Kérjük, hogy a gyermekek otthon reggelizzenek meg, mert napi egyszeri meleg ebédet biztosítunk a táborban. Természetesen gyümölcs hűtve, és finom innivalók, illetve  a  mindig  éhes  gyermekeknek biztosítunk uzsonnát, gyermek pocakja éhen nem marad!
A tábori programok a gyermekek szórakozásáról és az élményekről  szeretnénk,  ha  szólna,  így kérjük  a  hetek  megválasztásánál a gyermek érdeklődési körének megfelelőt kiválasztani.

A  jelentkezési  lapok  leadásának határideje: 2018. június 20. azokat kérjük eljuttatni a Gondozási Központ gyűjtőládájába, vagy a családsegítő munkatársak részére.

Szülői értekezlet: 2018. június 28. 17 óra Közösségi Ház, ahol a tábori hozzájárulásokat is befizethetik a szülők helyben.

A tábori hozzájárulás az idén is 5.000 Ft/hét/ gyermek! Apukáknak  külön  feladatként  szolgál, hogy ismét sok biciklis programot tervezünk az egészséges életmód
fenntartása érdekében, így kérjük a járművek kellő felkészítését. A  tábori  programok  változtatásának jogát  fenntartjuk,  egyes  programjaink szervezése folyamatban!

Várjuk a jelentkezőket sok szeretettel!
Gondozási Központ munkatársai

A táborok beosztásai:

1. hét Hagyományok hete Táborvezető: Kucsora István 07.09-07.13. Önkormányzat udvara
2. hét Sportoljunk együtt Táborvezető: Pintérné Edina 07.16-07.20. Önkormányzat udvara
3. hét Nyugi hét Táborvezető: Gurdon Katalin 07.23-07.27. Plébánia
4. hét Kézműves tábor Táborvezető: Bíró Ferenc 07.30-08.03. Somogyi B. u. 3.
5. hét Érezd jól magad! Táborvezető: Dömötörné Judit 08.06-08.10. Plébánia
6. hét Valláskultúra Táborvezető: Szaniszló atya 08.13-08.17. Plébánia