Hírek

Elérhetőségek

VIGASZ Galéria (ide kattints)

Kedves Látogatók!

Az élet furcsa dolgokat produkál, nem gondoltam volna, hogy az idei évben május elsején nem a főzőverseny nyertesének tapsolok Sződligeten.
Azt se gondoltam volna, hogy azt kell mondjam, még nem volt kiállítás ebben az évben a Közösségi Házban. Pedig nem tapsolok és üresek a frissen festett falak...De a kreativitás nem ismeri a karantén szabta határokat és utat tör ha személyes találkozás nem lehet, hát az online felületen.

Megkeresések, szervezések, küzdelem a videókkal,borítókép és profilkép álmok és megvalósításuk ( köszönet Takács Zsuzsának érte), egy jó név kiötlése...és már itt is a virtuális galériánk, benne egyenlőre tizenegy kiállítóval. Igyekeztünk,igyekeztem kicsit visszahozni a megnyitók hangulatát,így Somogyi István fog muzsikálni Önöknek és vendégművészünk Miklós Zsuzsanna ( aki amúgy az év második kiállítója lett volna és lesz, ha végre helyre áll a világ) jóvoltából egy verset is olvashatnak a tárlat látogatás előtt.

A virtuális tárlatnak igyekeztünk előnyét is kihasználni, így készültek videók, Bányavári Pál kisfilmmel érkezett és virtuálisan a Korsók házába is bekukkanthatunk a fotelunkban ülve.Persze, persze hol van ez a személyes találkozásokhoz! Mégis azt mondom örüljünk ennek a felületnek, osszák meg ismerőseikkel az oldalt, vigyék hírét községünk művészeinek.Az oldallal kapcsolatban számtalan ötletem van,amit remélem kényszerpihenőm után meg tudok majd valósítani remek művészeinkkel és lelkes közönségükkel együtt. Jó szórakozást kívánok galériánk első tárlatához.

Tisztelettel: Kovács Krisztina ötletgazda