Hírek

Elérhetőségek

bölcsőde

Elindult a bölcsőde közbeszerzési eljárása.

Elindult a bölcsőde közbeszerzési eljárása.

Sződliget önkormányzata számára a gyerekek a legfontosabbak. Ezért bővítjük az iskolát és ezért indult el a napokban egy felépülő új bölcsődére a közbeszerzési eljárás. Örömmel helyeztem ki  a felajánlott babazászlókat. Bízom benne, hogy a játszótérre látogató kisgyermekes családok mindannyian érezni fogják a feléjük irányuló megbecsülést és a tiszteletet.

Tovább »
Tájékoztató óvodai és bölcsödei beiratkozásról

Tájékoztató óvodai és bölcsödei beiratkozásról

Felhívás!
Óvodai Mini Bölcsődei beiratkozás a 2020/2021-es nevelési évre. A 2020. április 20-21-ére személyes megjelenésre meghirdetett óvodai beiratkozás a veszélyhelyzetre tekintettel módosul. Az Emberi Erőforrások Minisztere által a veszélyhelyzetre tekintettel kiadott7/2020.(III.25.) számú EMMI határozata alapján a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozások során a következőképpen kell eljárni.

Tovább »
Polgármesteri tájékoztató

Polgármesteri tájékoztató a gyermekintézmények működéséről

A néhány napja kihirdetett veszélyhelyzet, illetve a további, március 14-i kormányfői tájékoztatásban ismertetett országos hatáskörű döntések figyelembevételével nagyközségünk polgármestere – a koronavírus miatti veszélyhelyzetben ráruházott hatáskörében – egyeztetést folytatott jogi és egészségügyi szakemberekkel a kisgyermekekkel foglalkozó szociális és nevelési intézmények további működéséről.

Tovább »
A tervezett bölcsőde látványterve

Nyertes pályázat bölcsöde építéséhez

2018. decemberében terveztettük meg és adtunk be pályázatunkat egy új bölcsőde építésére.

Tovább »
Hirdetmény a mini Bölcsődei beiratkozásról

Hirdetmény a mini Bölcsődei beiratkozásról

Tájékoztatás a mini Bölcsődei beiratkozásról
Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2019. január 2-án induló Mini Bölcsődében a beiratkozás időpontja:
2018. december 10. /hétfő/ 8.00-16.00-ig
Az újonnan jelentkező gyermekek fogadására a nevelési évben folyamatosan van lehetőség a felszabadult férőhelyek számától függően.

Tovább »
Bölcsőde

Mini bölcsőde a Manó kuckóban

A márciusi képviselő-testületi ülésen megtalálták a megoldást az önkormányzat számára kötelezően előírt mini-bölcsőde helyszínének megoldására.

Tovább »