Hírek

Elérhetőségek

iskola

Iskola felújítás

Tanterembővítés előtt az iskolánk

Tanterembővítés előtt az iskolánk.
Bár az általános iskolák már sok éve átkerültek állami felügyelet alá, a sződligeti önkormányzat természetesen azóta is nagy súlyt helyez arra, hogy a nagyközség pedagógusai, tanulói az ottani időt minél kényelmesebb körülmények között töltsék el tanítással/tanulással. Az erre való törekvést ismét nagy siker koronázta: négy tanteremmel bővülhet a Sződligeti Gárdonyi Géza Általános Iskola!

Tovább »
Élménnyé színezett értékeink - Pályázat

Élménnyé színezett értékeink - Pályázat

Élménnyé színezett értékeink – a Nemzeti Tehetség Program művészeti pályázata az iskolában
Iskolánkban másodszor adódott lehetőség az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott NTP pályázat keretén belül a tehetséges, kreatív, alkotni vágyó fiatalok tehetséggondozására. Nyolc felsős diák bevonásával alkottunk fél éven keresztül, a tanórák után, heti rendszerességgel. A programban résztvevő gyerekek új élményekkel és tudással gazdagodva ráismerhettek, hogy a lehetőségek végtelenek, a régi mesterségek újraértelmezhetőek, az alapanyagok változatosak lehetnek.

Tovább »
Gárdonyi Géza Általános Iskola

Gárdonyi Géza Általános Iskola

A Sződligeti Gárdonyi Géza Általános Iskola a község jól megközelíthető részén, a vasútállomástól mintegy 5 percre található. A több, mint 50 éves múltú iskola megújult, korszerűsített külsővel és lelkes tanári gárdával várja a község, illetőleg a környék tanulóit.

Sződliget, Rákóczi u. 1-3.
Tel: 27/590-085; Fax: 27/590-085

Tovább »