Hírek

Elérhetőségek

FIGYELEM! Már lehet igényelni a lomtalanítást!

FIGYELEM! Már lehet igényelni a lomtalanítást

Mint arról korábban már több alkalommal adtunk tájékoztatást, megváltozott rendszerben történik a lomtalanítás Sződligeten is.

A szolgáltatást végző Zöld Híd B.I.G.G. Kft. évente egy alkalommal,
max. 2 köbméter térfogatig térítésmentes lomtalanítást végez, mely az ingatlannál történik. Fontos, hogy ezt csak a Zöld Híd Kft-vel szerződött, díjhátralékkal nem rendelkező ingatlantulajdonosok vehetik igénybe.

A szolgáltatás igénylésének menetét, feltételeit, a lomtalanítás folyamatát, a leadható lomok fajtáit a szolgáltató weboldalán (www.zoldhid.hu) található részletes ismertető tartalmazza.

FIGYELEM, FONTOS - lomtalanítási igényt kizárólag a településre megszabott időpontban lehet leadni a szolgáltató weboldalán található formanyomtatványon: https://www.zoldhid.hu/kozszolgaltatas/lomtalanitas/igenybejelento-lap

Ez Sződliget esetében a 2019. szeptember 1. és 2019. október 31. közötti időszak. Az ez alapján történő lomtalanítás várható időpontja: 2019. október 1. és 2019. november 30. között. (Az igénybejelentés történhet továbbá a szolgáltató ügyfélszolgálati irodáiban személyesen nyitvatartási időben, vagy ügyfélszolgálati időben a 28/561-200-as telefonszámon.)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a szolgáltatással kapcsolatos problémákkal, kérdésekkel ne a sződligeti önkormányzatot, vagy hivatalt, hanem a gyorsabb megoldás érdekében közvetlenül a szolgáltatót keressék.